Lapinkylän leipomosta Suomen parhaat rommirusinapullat – Ruokaretki

Lapinkylän leipomossa on leivottu leipää, kakkuja, leivoksia, voisarvia ja pullaa yli kaksikymmentä vuotta. Harjoitus tekee mestarin ja leipomon hittituote rommirusinapulla on mestariteos. Ei epäilystäkään.

Kaikki mitä leipomossa on tarjolla, leivotaan itse paikan päällä. Leipomo ei ole suuren suuri, mutta tarjontaa on. Rommirusinapullan lisäksi houkuttelevia ovat voisilmäpullat ja muhkean kokoiset korvapuustit.

Leipiä on monenlaisia. Mukaan tarttui siemenpatonki, jossa kuori on juuri niin rapea kuin patongissa pitääkin. Ja sisus pehmeä. Täällä osataan paitsi pullat, myös patongit, voisarvet ja leivän teko .

Lounasta on tarjolla tiistaista lauantaihin klo 11.00 – 14.00, leipomo on avoinna klo 17.00 asti. Terassi ja leipomon pieni piha-alue on kesällä käytössä. Jos tänne poikkeaa vaikka fillarireissulla, kannattaa ehdottamasti pakata kirja mukaan ja huilata hetki. Maalaistunnelmaa, rauhallista ja mukavaa.

Tallenna

Tallenna

You might also like